CREALOP MET EEN KUSJE EROP

Tijdens de coronacrisis zijn veel creatieve activiteiten in woonzorgcentra geschrapt. Dit is een groot gemis en vergroot de kans op depressies en eenzaamheid. Creatief bezig zijn is (juist nu!) ontzettend belangrijk, omdat het in grote mate bijdraagt aan gezondheid en welzijn.

Een Crealop is een envelop met daarin een creatieve (knutsel)activiteit. Crealoppen zijn in setjes van 10 Crealoppen aan te schaffen door zorginstellingen en kosten €7,50 per stuk. De Crealoppen zijn eenvoudig in te zetten en aan alles is gedacht, tot een fijne gebruiksaanwijzing aan toe. Bezorg bewoners en hun naasten een creatief en gezellig moment samen.

Bestel eenmalig 10 Crealoppen of ontvang maandelijks 10 Crealoppen zonder erover na te hoeven denken. Elke maand hebben we een nieuw thema en dus weer nieuwe Crealoppen. Een familielid en/ of mantelzorger kan een Crealop bij de balie van de locatie meenemen. Samen kun je zeker een uur lang genieten van de Crealop en na afloop heb je een creatie om trots op te zijn! Om gelijk een gezellig plekje te geven of om bijvoorbeeld cadeau te doen.

Project Numbers

Project Gallery

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1