OMGEVING

OUDERENZORG

Verbinding en inspiratie staan in de Omgeving Ouderenzorg centraal.

We delen mooie verhalen, initiatieven en geven tips over het toepassen van meer creativiteit binnen zorgorganisaties. Zo werken we samen aan nieuwe manieren van denken & werken en een meer mensgerichte zorg. Juist nu. De omgeving bestaat uit drie onderdelen: de Online Huiskamer, het Online Netwerk en de Studio's. De afgelopen weken hebben we een pilot gedraaid, welke succesvol was. Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan het opbouwen van de uiteindelijke Omgeving Ouderenzorg. Op deze website krijg je een impressie van de omgeving. Blijf op de hoogte van de vorderingen via:

  • https://www.instagram.com/studio_tot

Klik hier op een onderdeel waar je meer over wil weten:

OMGEVING OUDERENZORG

 Nog even en je kunt terecht in de Online Huiskamer voor de Ouderenzorg. Da afgelopen is er een succesvolle pilot gedraaid. Met input van diverse zorginstellingen en mantelzorgers werden in de Online Huiskamer mooie verhalen en initiatieven gedeeld. Onderstaand vind je daar een impressie van. Met de Online Huiskamer kunnen we elkaar een hart onder de riem steken en staan we meer met elkaar in verbinding. Het is een plek voor verhalen en initiatieven, maar ook werden hier familieleden verrast door een lieve boodschap van een opa of oma. Kortom, een plek voor verbinding en inspiratie. Juist nu. 

 
Modern landhuis

ONLINE HUISKAMER VOOR DE OUDERENZORG

Mooie initiatieven en verhalen vanuit de ouderenzorg.

 
Wazig venster

ONLINE NETWERK VOOR DE OUDERENZORG

Structurele dialoog binnen de ouderenzorg.

Voor meer verbinding, inspiratie en van elkaar leren.

Cementmuur

Nog even en je kunt terecht in het Online Netwerk voor de Ouderenzorg! Het Online Netwerk wordt na een succesvolle pilot gebouwd in een online omgeving waarin jij straks veilig met andere groepen en organisaties, betrokken bij de ouderenzorg, in contact kunt komen. Het delen van verhalen en mooie initiatieven staat centraal, maar bijvoorbeeld ook het stellen van vragen, het van elkaar leren en meer met elkaar in verbinding komen. Hieronder kun je door de galerij scrollen en krijg je een idee van de reeds uitgevoerde pilot!

 
Kantoor ruimte

DE STUDIO'S

Creatieve manieren van werken en denken binnen de ouderenzorg. 

Voor écht mensgerichte zorg.

Cementmuur

Elke zorginstelling een studio! Dat is onze droom. Wij bieden zorginstellingen een omgeving om creatief denken en werken binnen de organisaties te stimuleren. Dat gebeurt allereerst in een Online Studio, met daarin alle benodigde tools beschikbaar voor de organisatie. Denk aan handige tools voor vergaderingen, maar ook creatieve brainstormsessies geleid door professionals. Ook wordt samenwerken tussen alle lagen van de organisatie gestimuleerd. De organisatie kan bijvoorbeeld een panel van mantelzorgers, artsen en vrijwilligers uitnodigen in de online omgeving. Zij kunnen vervolgens meedenken over een vraagstuk. Het wisselen van panels wordt om de zoveel tijd gestimuleerd. De studio is online en er is mogelijkheid tot interactie. 

 

In dit jaar waarin gewerkt wordt met de online studio, worden belangrijke gegevens bijgehouden. Bijvoorbeeld de belangrijkste waarden van de organisatie, de cultuur, de missie en visie, vraagstukken die spelen en de doelgroep. Met deze gegevens inzichtelijk, wordt een fysieke studio opgezet binnen de organisatie. Er is dus een jaar de ruimte en tijd om dit volledig en passend bij de organisatie op te zetten. De fysieke studio wordt opgezet in een ruimte van de organisatie. Er wordt samen met interieurexperts en de organisatie gekeken naar de beste plek of manier. De behoeften zijn middels de online studio al in kaart gebracht. Met alle lagen van de organisatie. Van vrijwilliger tot manager. 

Studio tot Stand blijft altijd betrokken en faciliteert binnen de fysieke studio creatieve brainstormsessies, tools om te brainstormen, meer gestructureerde en energieke vergaderingen en meer!

Mail voor de mogelijkheden naar info@studiototstand.nl