OMGEVING OUDERENZORG

WAT WE DOEN

OMGEVING

voor de

ouderenzorg

Hoe werkt het?

ONLINE HUISKAMER

voor de

ouderenzorg

ONLINE STUDIO

voor de

ouderenzorg

ONLINE NETWERK

voor de

ouderenzorg

HOE WERKT HET?

De Online Huiskamer is voor iedereen beschikbaar. Verbinding en inspiratie staan hier centraal. Onder het kopje ''Online Huiskamer'' delen we mooie verhalen, initiatieven en geven we onder andere tips op het gebied van Kunst & Cultuur binnen de ouderenzorg. Kunst en Cultuur hebben positieve impact op onze gezondheid en ons welbevinden. Zowel bij onszelf, als bij onze ouderen.

Onder het kopje ''Online Studio'' zetten we deze creatieve lijn door met het geven van praktische tips op het gebied van creatief denken en werken binnen de Ouderenzorg. Hoe geef je de wekelijkse vergadering bijvoorbeeld een creatieve twist? Of hoe pak je een vraagstuk binnen de organisatie aan, waarbij alle betrokkenen worden meegenomen? Een creatief proces stelt de eindgebruiker áltijd centraal en is daarom bij uitstek geschikt binnen de zorg!

Studio tot Stand faciliteert een structurele dialoog binnen de ouderenzorg. Dat doen we met het Online Netwerk voor de Ouderenzorg. Dit is een netwerk van zorglocaties binnen de ouderenzorg en andere organisaties, groepen en particulieren, verbonden aan de ouderenzorg. Meld je aan en kijk bij elkaar over de muur. Voor meer contact, mooie initiatieven en inspirerende verhalen. Juist nu.

 Een sterke samenwerking maken we samen, dus jullie deelname is van essentieel belang. 

 
  • https://www.instagram.com/studio_tot