Logo.png

Waarom?

Tijdens de coronacrisis zijn veel creatieve activiteiten in woonzorgcentra geschrapt. Dit is een groot gemis en vergroot de kans op depressies en eenzaamheid. Creatief bezig zijn is (juist nu!) ontzettend belangrijk, omdat het in grote mate bijdraagt aan gezondheid en welzijn.

Wat kun je verwachten?

Een Crealop is een envelop met daarin een creatieve (knutsel)activiteit. Crealoppen zijn in setjes van 10 Crealoppen aan te schaffen door zorginstellingen. De Crealoppen zijn eenvoudig in te zetten en aan alles is gedacht, tot een fijne gebruiksaanwijzing aan toe. Bezorg bewoners en hun naasten een creatief en gezellig moment samen.

Hoe werkt het?

Bestel eenmalig 10 Crealoppen of ontvang maandelijks 10 Crealoppen zonder erover na te hoeven denken. Elke maand hebben we een nieuw thema en dus weer nieuwe Crealoppen. Een familielid en/ of mantelzorger kan een Crealop bij de balie van de locatie meenemen. Samen kun je zeker een uur lang genieten van de Crealop en na afloop heb je een creatie om trots op te zijn! Om gelijk een gezellig plekje te geven of om bijvoorbeeld cadeau te doen. Met de opbrengst werken wij aan de Crealoppen van de aankomende maanden!

THEMA APRIL:

Vier de lente

De maand van de lente! In de crealop van april vind je alles om een mooie bos tulpen te maken!

Tulpen.png